رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ضمن تاکید بر مصرف و ترویج مصرف «نان کامل» و فواید آن برای سلامت آحاد جامعه، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۳۰ نانوایی در کشور، نان کامل تولید میکنند.
بر اساس گزارش تامین یاران، دکتر محمداسماعیل مطلق با اشاره به اینکه «نان کامل» از مصوبات «سند امنیت غذایی و تغذیه» است، گفت: این سند برای سالهای ۱۴۰۲ تا ۱۴۱۱ تدوین شده و نان کامل از مصوبات آن است.
وی افزود: نان کامل نانی است که سبوس و جوانهگندم دارد و خوشبختانه، تعدادی از نانواییهای کشور با همکاری وزارتخانههای کشور و جهاد کشاورزی، کارخانههای تولید آرد و نانواییها، نان کامل عرضه میکنند.
مطلق درباره وضعیت تولید نان کامل اظهار کرد: ۱۲۰ کارخانه، آرد کامل تولید و در اختیار نانواییها قرار میدهند. همچنین ۱۰۳۰ نانوایی در سطح کشور نان کامل پخته و عرضه میکنند. از آنجا که نان کامل، سبوس و جوانهگندم دارد برای سلامت تمام آحاد جامعه از کودکان تا سالمندان مفید است. امیدوارم در مسیری گام برداریم که تمام نانواییهای کشور نان کامل تولید کنند.