بهروز قمرزاده، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول، از آغاز برداشت سیر در این شهرستان خبر داد و پیشبینی کرد که امسال حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۰ هکتار اراضی زیر کشت برداشت شود. وی با اشاره به اهمیت ویژه تولید خارج از فصل سیر در دزفول، گفت: «سیر تولیدی در این شهرستان به دلیل شرایط آب و هوایی، دارای ارزش دارویی و غذایی بالایی است.»
قمرزاده با بیان اینکه زمان تولید سیر در دزفول در اواخر فصل زمستان و بهار صورت میگیرد، افزود: «سیر شهرستان به کلیه استانهای کشور ارسال میشود.» وی همچنین از برنامهریزی برای برگزاری جشنوارهای در راستای معرفی بیشتر این محصول و توسعه کشت آن در شهر جندی شاپور دزفول خبر داد.
