خانه » سوپ اسفناج

## سوپ سبز سلامتی: یک درمان خوشمزه برای روزهای سرد

با فرا رسیدن فصل سرما، هیچ چیز دلچسب‌تر از یک کاسه سوپ گرم و مغذی نیست. در این میان، **سوپ اسفناج** با رنگ سبز دلنشین و طعم لذیذش، نه تنها اشتها آور است بلکه سرشار از ویتامین و مواد معدنی مفید برای بدن می‌باشد.

سوپ اسفناج-spinach soup

سوپ اسفناج
اسفناج، این سبزی ارزشمند، منبع غنی آهن و آنتی‌اکسیدان بوده و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند. بنابراین مصرف سوپ اسفناج در روزهای آلوده پاییز و زمستان توصیه می‌شود.

در ادامه طرز تهیه یک سوپ اسفناج ساده و خوشمزه را برایتان شرح می‌دهیم:

## مواد لازم

| **مواد لازم** | **مقدار** |
|—|—|
| اسفناج تازه | ۱ کیلوگرم |
| گشنیز تازه | ۲۰۰ گرم |
| آب مرغ | ۳ لیوان |
| سیر | ۲ حبه |
| نمک و فلفل | به میزان لازم |
| خامه (اختیاری) | ۱۰۰ گرم |
| پیازچه (برای تزیین) | به مقدار لازم |

## طرز تهیه

**مرحله اول:**

اسفناج‌های شسته شده را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. نیازی به اضافه کردن آب نیست. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا اسفناج رنگ خود را حفظ کند. بعد از چند دقیقه گشنیز را اضافه کرده و اجازه دهید با آب اسفناج بپزد.

**مرحله دوم:**

پس از پختن اسفناج و گشنیز، آنها را از قابلمه خارج کرده و با گوشتکوب کاملاً له کنید. ( در صورت تمایل می‌توانید کمی از آب اسفناج را برای افزودن به سوپ نگه دارید.) مخلوط اسفناج و گشنیز له شده را به قابلمه برگردانده و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.

**مرحله سوم:**

سیر له شده را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به آرامی جوش بخورد.

**مرحله چهارم:**

بعد از اینکه سوپ به جوش آمد، خامه را به آن اضافه کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید. سوپ اسفناج آماده سرو است. می‌توانید آن را با کمی خامه و پیازچه خرد شده تزیین کنید.

**نکات:**

* می‌توانید از آب گوشت یا سبزیجات به جای آب مرغ استفاده کنید.
* در صورت تمایل می‌توانید کمی جعفری خرد شده نیز به سوپ اضافه کنید.

پایگاه خبری آریا نوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *