نماینده مردم شریف ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اهمیت مدیریت پایدار منابع آب، از نقش کلیدی بهرهبرداری از پروژههای فاضلاب شهری در کاهش وابستگی صنایع منطقه به آبهای زیرزمینی خبر داد. وی معتقد است که تکمیل و بهرهبرداری از این پروژهها، ضمن حفظ محیط زیست، زمینهساز توسعه پایدار صنایع و رونق اقتصادی منطقه خواهد بود.
منصور علیمردانی در دیدار با جمعی از معتمدین شهرستان ابهر، ضمن تاکید بر ضرورت وحدت و همدلی میان مردم و مسئولان در راستای حل مشکلات جامعه، اظهار داشت: “امیدواریم با تلاشهای بیوقفه مسئولان و حمایتهای بیدریغ مردم، شاهد رفع موانع و مشکلات پیش روی جامعه باشیم و مسیر توسعه و پیشرفت منطقه هموار گردد.”
وی با اشاره به گذشت یک سال از فعالیت مجلس یازدهم، خاطرنشان کرد: “در طول این مدت، تمام توان خود را برای پیگیری و حل مشکلات مردم به کار بستهایم. اگرچه با کمبودها و چالشهایی مواجه بودهایم، اما همواره تلاش کردهایم تا در خدمتگزاری به مردم کوتاهی نکنیم.” علیمردانی با بیان اینکه اغلب تعطیلات خود را در حوزه انتخابیه سپری کرده است، افزود: “بیشتر روزهای دوشنبه و شنبه که به نوعی تعطیل محسوب میشوند، به دیدارهای مردمی، نشست با سرمایهگذاران و صنعتگران، و پیگیری مسائل و مشکلات منطقه در وزارتخانهها و سازمانهای کشوری اختصاص یافته است.”
این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به تخصیص دو سوم بودجه در اختیار به حوزه ورزش در سال گذشته، عنوان کرد: “پس از 17 سال انتظار، با تزریق 13 میلیارد تومان اعتبار از سوی نماینده و 8 میلیارد و 700 میلیون تومان از سوی استانداری، پروژه استخر سلطانیه به اتمام رسید و با وصل شدن گاز، به زودی شاهد بهرهمندی شهروندان سلطانیهای از این پروژه خواهیم بود.” وی همچنین از تخصیص 51 میلیارد تومان از بودجه در اختیار نماینده برای تکمیل پروژه ورزشگاه 3000 نفری شناط ابهر در سال جاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این پروژه پس از 19 سال به بهرهبرداری برسد.

علیمردانی با تاکید بر رویکرد پروژه محور در تخصیص اعتبارات به جای توزیع پراکنده منابع، گفت: “تمام تلاش ما بر این است که پروژههای نیمهتمام در منطقه به سرانجام برسند تا مردم طعم شیرین خدمت را به طور ملموس احساس کنند.” وی همچنین به افزایش اعتبارات پروژههای مهمی نظیر جاده قیدار، جاده تاکستان ـ سلطانیه و پروژه فاضلاب شهر خرمدره اشاره کرد.
نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت مدیریت منابع آب و تاثیر آن بر توسعه صنعتی منطقه، تصریح کرد: “در حال حاضر، یکی از اولویتهای جدی ما، تکمیل و بهرهبرداری از پروژههای فاضلاب شهرهای ابهر و خرمدره است. با اتمام این پروژهها، صنایع مستقر در منطقه قادر خواهند بود از آب تصفیه شده فاضلاب به جای استفاده از منابع آبهای زیرزمینی بهره ببرند که این امر، گامی مهم در راستای حفظ این منابع ارزشمند و تضمین پایداری زیستمحیطی منطقه خواهد بود. استفاده از پساب تصفیه شده در صنعت، یک راهکار نوین و کارآمد در مدیریت منابع آب به شمار میرود که در بسیاری از کشورهای توسعهیافته نیز مورد استفاده قرار میگیرد.”
علیمردانی با یادآوری ارائه 605 پیشنهاد اصلاحی برای طرحها و لوایح در طول هفت ماه فعالیت مشترک دولت و مجلس، نقش نظرات مردمی را در تدوین این پیشنهادات الهامبخش دانست و از 57 نطق خود در صحن علنی مجلس در راستای پیگیری مطالبات مردم خبر داد.
وی با اشاره به تعامل سازنده با فرمانداران هر سه شهرستان ابهر، خرمدره و سلطانیه، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این همکاری و اتحاد، شاهد روند رو به رشد و توسعه همهجانبه این سه شهرستان باشند. علیمردانی با تاکید بر حمایت خود از دولت، تصریح کرد: “ما حامی دولت هستیم، اما وکیلالدوله نخواهیم بود؛ بلکه همواره خود را وکیل ملت میدانیم و در مسیر خدمت به مردم با تمام توان تلاش خواهیم کرد.”
این نماینده مجلس همچنین به وجود متقاضیان متعدد برای تولید برق خورشیدی در استان زنجان اشاره کرد و خواستار تسهیل روند صدور مجوزها و حمایت از سرمایهگذاری در این حوزه شد. وی با اعلام وجود 2600 مگاوات تقاضا برای احداث نیروگاههای خورشیدی در استان، بر لزوم توجه به این ظرفیت عظیم در راستای توسعه انرژیهای پاک و ایجاد اشتغال در منطقه تاکید کرد.
علیمردانی در پایان به موضوع مشکلات آب شرب شریفآباد پرداخت و خاطرنشان کرد: “موضوع طعم و بوی نامطبوع آب این منطقه را به طور جدی پیگیری کردهایم و انتظار داریم با اقدامات صورت گرفته، این مشکل به زودی مرتفع شده و شاهد رضایت شهروندان شریفآبادی باشیم.”
بدین ترتیب، تاکید نماینده مردم ابهر در مجلس بر اهمیت بهرهبرداری از پروژههای فاضلاب در راستای کاهش وابستگی صنایع به آبهای زیرزمینی، نشان از نگاهی جامع و آیندهنگرانه به مسائل توسعه و حفظ منابع در این منطقه دارد. بهرهگیری از پساب تصفیه شده در صنعت، نه تنها به حفظ منابع آب کمک میکند، بلکه میتواند هزینههای تولید را نیز کاهش داده و به توسعه پایدار صنایع منطقه منجر شود. این رویکرد، میتواند به عنوان الگویی برای سایر مناطق کشور نیز مورد توجه قرار گیرد.