کمبود مصرف لبنیات در ایران؛ زنگ خطری برای سلامت
مصرف روزانه لبنیات برای سلامتی ضروری است، اما آمارها نشان میدهند که سرانه مصرف این مواد غذایی حیاتی در ایران به شدت پایین است. این موضوع نگران کننده، موجب شده است تا وزارت بهداشت برنامههایی را برای افزایش مصرف مواد غذایی سالم و مغذی، به ویژه لبنیات، در دستور کار خود قرار دهد.
دکتر احمد اسماعیل زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در این باره هشدار داده و تاکید کرده است که میزان مصرف لبنیات در کشور به طور میانگین بسیار کمتر از حد استاندارد جهانی است. به گفته وی، این میزان به کمتر از یک واحد در روز میرسد. [….] این کمبود مصرف، پیامدهای منفی بسیاری بر سلامت جامعه دارد که نیازمند توجه جدی مسئولین و مردم است. ارتقای آگاهی عمومی در خصوص فواید مصرف لبنیات و دسترسی آسانتر به این محصولات، از جمله راهکارهای اساسی برای حل این مشکل به شمار میرود.