
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ضمن تاکید بر مصرف و ترویج مصرف «نان کامل» و فواید آن برای سلامت آحاد جامعه، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۰۳۰ نانوایی در کشور، نان کامل تولید میکنند.
بر اساس گزارش تامین یاران، دکتر محمداسماعیل مطلق با اشاره به اینکه «نان کامل» از مصوبات «سند امنیت غذایی و تغذیه» است، گفت: این سند برای سالهای ۱۴۰۲ تا ۱۴۱۱ تدوین شده و نان کامل از مصوبات آن است.
وی افزود: نان کامل نانی است که سبوس و جوانهگندم دارد و خوشبختانه، تعدادی از نانواییهای کشور با همکاری وزارتخانههای کشور و جهاد کشاورزی، کارخانههای تولید آرد و نانواییها، نان کامل عرضه میکنند.
مطلق درباره وضعیت تولید نان کامل اظهار کرد: ۱۲۰ کارخانه، آرد کامل تولید و در اختیار نانواییها قرار میدهند. همچنین ۱۰۳۰ نانوایی در سطح کشور نان کامل پخته و عرضه میکنند. از آنجا که نان کامل، سبوس و جوانهگندم دارد برای سلامت تمام آحاد جامعه از کودکان تا سالمندان مفید است. امیدوارم در مسیری گام برداریم که تمام نانواییهای کشور نان کامل تولید کنند.

محمدرضا صبوری، از روزنامهنگاران باسابقه و متعهد در تیم تحریریه مجله خبری است. او با سالها تجربه در عرصه رسانه، به عنوان یک تحلیلگر و گزارشگر قابل اعتماد شناخته میشود. صبوری به دلیل دقت، دانش و تخصص خود در پوشش اخبار مهم، به یکی از ستونهای اصلی تیم تبدیل شده است.