چای ماسالا، نوشیدنی گرم و دلچسبی است که در فصل سرد سال، طرفداران زیادی دارد. این چای با طعم و عطر گرم و دلنشین خود، نه تنها به بدن گرما می بخشد، بلکه خواص درمانی بسیاری نیز دارد. این چای ترکیبی از ادویه های خوش طعم و خوشبو مانند جوز هندی، زنجبیل، مارچوبه، بادیان، دارچین، هل، چای سفید و… می باشد.
چای ماسالا را معمولا با شیر یا آب جوش دم می کنند، اما ترکیب آن با قهوه و نسکافه نیز بسیار لذت بخش است. این نوشیدنی گرم به دلیل خواص درمانی قدرتمندی که دارد، در سراسر دنیا به عنوان یک چای درمانی محبوب شناخته می شود.
از جمله فواید مصرف چای ماسالا می توان به تقویت دستگاه گوارش، درمان نفخ و رفلاکس، تسکین التهابهای بدن، تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم LDL (چربی خون)، سلامتی قلب و عروق، سم زدایی بدن، تامین انرژی روزانه، بهبود سیستم عصب مغزی، کمک به درمان ناتوانیهای جنسی، تنظیم هورمون و … اشاره کرد.

محمدرضا صبوری، از روزنامهنگاران باسابقه و متعهد در تیم تحریریه مجله خبری است. او با سالها تجربه در عرصه رسانه، به عنوان یک تحلیلگر و گزارشگر قابل اعتماد شناخته میشود. صبوری به دلیل دقت، دانش و تخصص خود در پوشش اخبار مهم، به یکی از ستونهای اصلی تیم تبدیل شده است.