رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و روز جهانی قدس از حضور پررنگ و گسترده مردم ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس امسال خبر داد و اعلام کرد که این مراسم در سراسر کشور شاهد افزایش ۱۵ درصدی جمعیت شرکتکننده بوده است.
به گزارش ایسنا، سردار رمضان شریف روز چهارشنبه در یک نشست خبری با اشاره به تقارن روز قدس امسال با تعطیلات و شرایط متفاوت نسبت به سالهای گذشته، اظهار داشت: بر اساس برآورد مجموعههای مختلف، میزان حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس در کل کشور حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است.
وی ضمن تقدیر و تشکر از تمامی دستاندرکاران برگزاری این مراسم، تولیدکنندگان محتوا، حاضران میدانی، دعوتکنندگان از مردم و فراهمکنندگان امنیت و آرامش در سراسر کشور، افزود: موج حضور جمعیت در شهرها و تعداد قابل توجهی از روستاهای کشور، پیام وحدت، انسجام و پشتیبانی قاطع ملت ایران از مردم مظلوم فلسطین را به جهانیان مخابره کرد. این صدای واحد که از ایران اسلامی، بنیانگذار روز قدس، بلند شد، پس از دو سال مبارزه جانانه مردم فلسطین در جریان طوفانالاقصی، پیام بسیار قدرتمندی در حمایت از آرمان فلسطین بود.
سردار شریف همچنین با ابراز خرسندی از تغییر نگرش افکار عمومی جهان نسبت به رژیم صهیونیستی، گفت: خدا را شاکریم که پس از گذشت ۴۵ سال، افکار عمومی جهان نیز به این نقطه روشن و پیشبینی دقیق امام خمینی (ره) رسیدهاند که رژیم صهیونیستی نه تنها خطری برای مسلمانان و اعراب، بلکه تهدیدی جدی و غدهای سرطانی برای کل بشریت است.

رئیس ستاد مرکزی انتفاضه و روز جهانی قدس با تاکید بر اینکه امروز دیگر کسی در ماهیت وحشیانه رژیم صهیونیستی تردید ندارد، تصریح کرد: تعبیر بلند مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ سال اخیر سابقه نداشته که در ظرف دو سال ۲۰ هزار کودک توسط یک رژیم وحشی کشته شوند، عمق جنایات این رژیم را نشان میدهد. این آمار علاوه بر ۳۰ هزار نفر دیگری است که عمدتاً زنان، پیرمردان و غیرنظامیان ساکن غزه و جنوب لبنان بودهاند.
وی با اشاره به برکات و تاثیرات روز جهانی قدس، خاطرنشان کرد: هر سال در پایان ماه مبارک رمضان، پرونده اشغال فلسطین، ظلم و جنایات صهیونیستها و مبارزات مردم فلسطین ورق میخورد و نسل جدید دنیا با این مسئله آشنا میشود.
سردار شریف راهبرد اساسی رژیم صهیونیستی را به فراموشی سپردن مسئله فلسطین دانست و گفت: روز جهانی قدس دقیقاً در مقابل این راهبرد عمل کرده و مسئله فلسطین و اشغال این سرزمین را به عنوان یک موضوع زنده و جاری در عرصه بینالمللی حفظ کرده است.