زنجان – قائممقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور از خودکفایی ۸۰ هزار مددجو در سال گذشته خبر داد و تأکید کرد که در دوره تحولی جدید، ارتباط مؤثر با مسئولان استانی نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات این نهاد ایفا خواهد کرد. این اظهارات در آیین تکریم و معارفه مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بیان شد.
اهمیت گرهگشایی از نیازمندان و یاد شهید خدمت
جعفر صباغیان، قائممقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور، در این مراسم با اشاره به جایگاه والای گرهگشایی از امور نیازمندان، خاطرهای از شهید خدمت، آیتالله رئیسی، یادآور شد. او تصریح کرد: آیتالله رئیسی همواره در تمامی مسئولیتهای خود، دغدغهمند رفع نیازهای محرومان بود و لقب «سید محرومان» برازنده این شهید است. این سخنان به فضای معنوی و انقلابی حاکم بر این نهاد و اهمیت خدمت بیمنت به محرومان اشاره دارد.
صباغیان ضمن قدردانی از خدمات مدیرکل سابق استان، او را مدیری مخلص، توانمند، جهادی و موفق معرفی کرد و ابراز امیدواری کرد که مدیرکل جدید نیز ادامه دهنده این مسیر باشد و موجب شتاب در خدمترسانی به محرومان شود.

اولویتهای مدیریتی جدید: تعامل، دانشبنیان، و تحول
قائممقام کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور بر تعامل مؤثر با دستگاههای اجرایی و نهادهای مختلف تأکید کرد و بهرهگیری از نیروهای انسانی شایسته، استفاده از تجربیات همکاران باتجربه و مشورت با آنان را از اولویتهای مهم مدیریتی برشمرد. او همچنین بر لزوم توجه به موضوعات دانشبنیان و تحول در کمیته امداد تأکید کرد و تصریح کرد که این موارد از نیازهای جدی هستند که انتظار میرود در دوره مدیریتی جدید در اولویت قرار گیرند.
صباغیان ادامه داد: تلاشهای مشترک و همبستگی میان افراد و نهادها میتواند در توسعه و پیشرفت کمیته امداد نقشی کلیدی ایفا کند. او ابراز امیدواری کرد که با گسترش همکاریها، خدمات مطلوبتری به مردم عزیز استان ارائه شود. وی با ارائه گزارشی از عملکرد این نهاد طی سال گذشته، اظهار کرد: خودکفایی ۸۰ هزار خانواده مددجو و ارائه خدمات در حوزه مسکن از جمله اقدامات شاخص این نهاد در سال گذشته بوده است.
پیشنهاد تشکیل «شورای گفتوگوی فقر» در زنجان
در ادامه، محمود عباسی، مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری زنجان، با بیان اینکه تشکیل شورای گفتوگوی فقر ضروری است، اظهار کرد: در کمیته امداد، بسیاری از مشکلات مددجویان با تکیه بر روابط انسانی و اسلامی حلوفصل میشود. او با تأکید بر اینکه یکی از راهبردهای اصلی در کمیته امداد باید توانمندسازی مددجویان و کاهش فقر باشد، پیشنهاد کرد که شورایی با عنوان «شورای گفتوگوی فقر» در زنجان تشکیل شود. عباسی افزود: این شورا میتواند بستری برای بررسی مسائل و ارائه پیشنهادات تخصصی از سوی سازمانهای مردمنهاد و کارشناسان حوزه فقرزدایی فراهم کند و موجب اثربخشی بیشتر اقدامات توانمندساز شود.
تقدیر از همکاری خیرین و همافزایی نهادی
روحالله صالحی، مدیرکل سابق کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان، با اشاره به تجربه ۴۰ ماهه خود در این نهاد، گفت: مسئولیت در کمیته امداد توفیقی ارزشمند بود که با همراهی خیرین، لحظات مبارک و اثرگذاری را در زندگیام رقم زد. او با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، خاطرنشان کرد: شیوه و منش کاری این شهدا همواره الگوی فعالیت امدادگران بوده و هست.
صالحی افزود: خیرین صاحبان اصلی کمیته امداد هستند و مشارکت آنان طی دو سال گذشته به بیش از ۵۱۴ میلیارد تومان رسیده که نسبت به گذشته دو برابر شده است. او همچنین همافزایی میان نهادها و همکاری مدیران سایر دستگاهها را از عوامل موفقیت این نهاد در ارائه خدمات به محرومان دانست.
رنامههای راهبردی مدیریت جدید در زنجان
جعفر روشنسرشت، مدیرکل جدید کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان، نیز در این مراسم به تشریح برنامههای راهبردی مدیریت خود پرداخت. او با بیان اینکه زنجان به پایتخت شور و شعور حسینی شهرت دارد و جایگاه ویژهای در فرهنگ خدمترسانی دارد، توفیق حضور در این استان را نعمتی الهی دانست.
روشنسرشت اظهار کرد: توجه به اساسنامه، عمل به منویات مقام معظم رهبری، تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و اجرای برنامه هفتساله توسعه کشور که بر اساس سیاستهای راهبردی کمیته امداد تنظیم شده، از اولویتهای اصلی مدیریت جدید است. او با تأکید بر بهرهگیری از ظرفیتهای درون و برونسازمانی، افزود: تلاش خواهیم کرد با کمک خیرین و همراهی همکاران ستادی، گامهای مؤثری در خدمت به جامعه هدف برداریم.
وی در تشریح برنامههای داخلی این نهاد، تقویت روحیه جهادی، افزایش وحدت سازمانی، بهرهگیری از خرد جمعی، توجه به شأن امدادگران پیشکسوت و مدیرپروری برای آینده را از برنامههای محوری درونسازمانی عنوان کرد. مدیرکل جدید کمیته امداد استان زنجان افزود: برنامهمحوری، ارزیابی عملکرد، شایستهسالاری و ایجاد روحیه امید به آینده در بین مددجویان از دیگر اولویتهای این نهاد خواهد بود.